Pegasus Airlines
Já letěl v únoru PRG-SAW-SPX-SAW-VIE. Příručák (CabinZero) byl v rozměru, váha přes, malé batohy neřešili. Ale v Praze doplácelo pár cestujících za větší rozměr palubního kufru na kolečkách. Rozteč sedadel větší než u Ryanairu a Wizzu.
Minuly mesic SAW - VIE odchytli borce, co chtel nastoupit s peti narvanyma igelitkama. Takze se personal soustredil jen na nej. Nakonec se na palube objevil i on.
Limitem nejsou rozměry, ale hmotnost - oni mají v tom základním tarifu jen 3kg, protože chtějí, aby si lidé kupovali vyšší tarif.
Mnohdy má jen prázdný bágl i přes kilo. Takže na víkend igelitku a staré oblečení, co tam pak vyhodíš, abys měl místo na suvenýry. Duty free nákup se do limitu nepočítá.
Pokud myslíš při nákupu letu, tak hned v prvním kroku při výběru letu je nahoře (v aplikaci) přepínač EUR/BolBol.
Pokud myslíš služby navíc, tak si v rezervacích otevři daný let, vyber službu a ten přepínač EUR/BolBol je tentokrát dole.
Nemůžu na apce Pegasu najít ceny třeba v EUR, mám tam furt turecké liry. Kde to změním? Diky
Našel někdo něco zajímavého v právě probíhající akci na duben až červen? Nechápu proč se přímé lety zobrazuji (např Prg - Saw nebo Saw - Auh), ale lety s přestupem se od 1.4. tváří jako nedostupné (např. PRG - AUH)
toMas _2 napsal(a):Našel někdo něco zajímavého v právě probíhající akci na duben až červen? Nechápu proč se přímé lety zobrazuji (např Prg - Saw nebo Saw - Auh), ale lety s přestupem se od 1.4. tváří jako nedostupné (např. PRG - AUH)
Včera Pegasus vydal prý na letní sezony lety. Akorát našel jsem pouze do Istanbulu za 75€, ostatním destinacím se nějak nechtělo mi ukázat.
Takže stejný problem. Web už ani nezkouším, ten mají pravidelně neprovozuschopný.
Ahoj, chci se jen zeptat, zda Flypgs při přestupu na SAW posílají odbavena zavazadla až to cílové destinace? Tady na webu se píše, že většinou ano, ale měl bych to rád potvrzené od někoho se reálnými zkušenostmi, ideálně z nedávné doby. Nerad bych je v SAW vyzvedával a chodil znovu na check-in.... Je to možná stupidní otázka, ale skoro vždy létám jen s palubním zavazadlem a nemám zkušenosti... Díky
Kdyz je na jedny letence tak samozrejme az v cilovy. Vyzkouseno. Vzdycky se ale oplati se uistit pri checkovani batoziny - je jedno s akou spolecnosti clovek leti.
2 dny před odletem příjde mail, že zavazadla budou pokračovat až do cílové destinace. Podmínkou je, že letenka byla koupena PRG - SAW - cíl, nikoliv PRG - SAW, SAW - cíl.
tbu napsal(a):Ahoj, chci se jen zeptat, zda Flypgs při přestupu na SAW posílají odbavena zavazadla až to cílové destinace? Tady na webu se píše, že většinou ano, ale měl bych to rád potvrzené od někoho se reálnými zkušenostmi, ideálně z nedávné doby. Nerad bych je v SAW vyzvedával a chodil znovu na check-in.... Je to možná stupidní otázka, ale skoro vždy létám jen s palubním zavazadlem a nemám zkušenosti... Díky
boze :) co si to najit na jejich webu? nereste zkusenosti jinych - kazdy muze mit jinou, podle toho kam leti.
pokud napr letite na nektere z tureckych letist, kde neni celnice, musite si kufr vyzbednout a znovu odeslat.